​Tagarbejde – fleksible tagløsninger

Hos Flextag ApS har vi i over 25 år specialiseret os i tagarbejde af enhver art – deriblandt den populære listetætning, som giver boligens tagflade en stilfuld og karakteristisk overflade.

Med konkurrencedygtige priser samt høj service, kvalitet og fleksibilitet for øje udfører vi således en lang række forskellige opgaver for private, erhverv og offentlige institutioner.

Garanteret kvalitet og højt serviceniveau

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret unikt, pålideligt og miljøvenligt tagarbejde – hver gang, uanset opgaven!

Vi går hverken på kompromis med kvaliteten eller servicen. Vi anvender derfor udelukkende de nyeste og bedste og mest energirigtige materialer på markedet og rådgiver samtidigt om fordele og eventuelle ulemper ved de forskellige typer tage.

Du kan derfor trygt stole på en tagløsning fra Flextag ApS, der er udført i overensstemmelse med dine ønsker og behov samt alle gældende kvalitetskrav på området.​

Den totale løsning

Vi kan også stå for totalentrepriser, hvor vi sørger for at skabe kontakten til samarbejdspartnere inden for blandt andet murer-, maler- og elektrikerfaget.

De samarbejdspartnere, vi benytter, går alle til opgaven med samme gode værdier om kvalitet, service og grundighed, som vi netop vægter aldeles højt. Dette er din – samt vores – garanti for korrekt og veludført arbejde.

Dertil kan vi også stå for monteringen af solfangere på dit tag. Her har vi en fast samarbejdspartner hos Mul10 Metal A/S. Derudover udfører vi arkitektdesignede tage, hvor vi som samarbejdspartner står for tagets endelige udformning, som det er designet af arkitekten.

Kontakt Flextag ApS

Ønsker du yderligere information om vores ydelser inden for tagarbejde eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en opgave?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 46 36 31, mail flextag@live.dk eller via vores kontaktformular.

Firma

​Flextag ApS

CVR: 32088066

Adresse

Ejstrupvej 44

8990 Fårup

Kontakt

​Telefon: 22 46 36 31

Mail: flextag@live.dk