Renovering af tag

Flextag ApS tilbyder enhver form for renovering af tag for både private, erhverv og offentlige instanser.

Fleksible og moderne tagløsninger

Med over 25 års erfaring som tagdækker har vi oparbejdet en særlig ekspertise og indsigt i tagets funktion samt i de bedste og nyeste teknikker. Vi er således klædt aldeles godt på til at udføre nye tagløsninger og især også diverse renoveringsopgaver.

De renoveringsopgaver – vi varetager – tæller blandt andet:

  • Efterisolering
  • Vedligeholdelse & udskiftning
  • Reparation af kviste & listetætninger
  • Og meget mere.

Seriøst og miljøbevidst renovering samt eftersyn

Når vi varetager en renoveringsopgave, gør vi altid meget ud af at give vores kunder både miljø- og energieffektive løsninger. Vi anvender derfor udelukkende de bedste produkter på markedet og sørger for at holde os opdateret på materialer såvel som på viden.

Derudover tilbyder vi vores kunder årlige og faste serviceaftaler, hvor vi regelmæssigt kommer ud og efterser samt vedligeholder taget. I denne forbindelse laver vi naturligvis nødvendige reparationer og udskiftninger af blandt andet tagrender, tagplader m.m..

Kontakt Flextag ApS

Skulle du sidde inde med spørgsmål til en renoveringsopgave, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Ring til os på telefon 22 46 36 31 eller skriv en mail på flextag@live.dk. Du er også meget velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her.

Firma

​Flextag ApS

CVR: 32088066

Adresse

Ejstrupvej 44

8990 Fårup

Kontakt

​Telefon: 22 46 36 31

Mail: flextag@live.dk