​Paptage hos Flextag ApS

Trænger carportens tag til at blive udskiftet? Har redskabsskurets tag eller den overdækkede terrasse brug for en kærlig hånd? Eller skal du have lagt et helt nyt tag på dit nybyggeri?

Så kan du trygt anvende Flextag ApS som din professionelle samarbejdspartner.

Det personlige tag

Tagpap er et yderst fleksibelt og stærkt materiale og kan formes efter enhver konstruktion. Det kan derfor anvendes til mange forskelige formål; deriblandt:

  • Renovering
  • Reparation
  • Nybyg
  • Tilbyg
  • Samt meget mere

Med sin enorme slidstyrke og smidighed har paptaget et væld af arkitektoniske muligheder. Derudover fås materialet i alle tænkelige farver, hvilket giver dig uanede designmuligheder. Kun fantasien sætter grænser, og du kan lade frit udfolde dine kreative idéer og lade personligheden skinne igennem.

Vi tager udgangspunkt i dine tanker og idéer til et tagprojekt og stiller også gerne vores erfaring til rådighed, så vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning.

Få det tag du har drømt om med et paptag opført af Flextag ApS.

Paptag af højeste kvalitet

Som kvalitets- og miljøbevidst virksomhed med fokus på energivenlige tagløsninger anvender vi tagpap fra Icopal og Binné og udover at være med i Icopal PLUS Garanti-ordning er vi også medlem af Byg Garanti.

Med os som samarbejdspartner kan du derved undgå halvfærdigt og sjusket arbejde og til gengæld få et paptag af særdeles høj kvalitet dækket af markedets bedste garantier.​

Firma

​Flextag ApS

CVR: 32088066

Adresse

Ejstrupvej 44

8990 Fårup

Kontakt

​Telefon: 22 46 36 31

Mail: flextag@live.dk